Casa Cook, trendy lifestyle hotels

Casa Cook is er speciaal voor de verfijnde vakantieganger van nu. De hotels zijn ingericht in een trendy bohemian stijl, met natuurlijke accenten in een vintage decor. Hier komen de authenticiteit van de bestemming en het ontmoeten van nieuwe culturen samen. In een Casa Cook-hotel vier je een zorgeloze vakantie.

  • Food & Health
  • Bohemian Design
  • Mi casa es su casa
  • Socializing
  • Trendy beach cruisers te huur

Food & Health

In de Casa Cook-hotels zijn wij ons bewust van gezonde voeding. We besteden dan ook veel aandacht aan de lokale keuken en koken veel met producten uit de regio. Anders dan bij standaard all inclusive-hotels worden er inspirerende gerechten bereid; het is een mix van lokale en internationale stijlen en trends.

Bohemian Design

De hotels van Casa Cook zijn ingericht in een 'urban' stijl, met authentieke elementen van de bestemming. De stijl past goed bij vakantiegangers die er een zorgeloze, wereldse, 'bohemian' stijl op na houden. Bij de inrichting van het hotel hebben wij gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en warme, aardse kleuren. Hiermee is er een prettige, inspirerende omgeving gecreëerd, waar je samen kunt ontspannen. Geef er een nieuwe impuls aan je relatie, je sociale leven of je lifestyle.

Socializing

In een Casa Cook-hotel hoef je je nooit te vervelen. Hier is het extra gemakkelijk om in contact te komen met andere vakantiegangers en met de inwoners van je vakantiebestemming. Op het strand organiseren wij BBQ's en in het restaurant is ook een extra lange tafel beschikbaar waar je met onbekenden of nieuwe vrienden kunt eten.

Trendy beach cruiser te huur

Om je vakantiebestemming zelf te verkennen zijn er in de hotels van Casa Cook beach cruisers te huur. Deze fietsen zien er niet alleen trendy uit, maar ze zijn ook super handig om veel van de omgeving te zien. Trek eropuit en haal alles uit je vakantie!

Kunnen wij u helpen?
Voor persoonlijk reisadvies
0183 62 0000
Mail ons uw vragen
info@regio-reisburo.nl
Concordiaweg 8
4206 BB Gorinchem
Veel gestelde vragen
Openingstijden
Maandag 09.00 - 17.30 uur
Dinsdag 09.00 - 17.30 uur
Woensdag 09.00 - 17.30 uur
Donderdag 09.00 - 21.00 uur
Vrijdag 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag 09.30 – 16.30 uur

Wij gebruiken cookies.   Melding sluiten X