FAMILY LIFE – Alles binnen handbereik

Vakantie is doen waar je zin in hebt. Dat kan met je partner, het gezin of zelfs met de hele familie. In FAMILY LIFE logeer je in een ruim opgezet complex met alles binnen handbereik. Er is voor ieder wat wils, zodat iedereen doet wat hij wil. Precies zoals vakantie hoort te zijn!

  • Eten en drinken in Mediterrane sfeer
  • Van babyclub tot hang out
  • Sámen leuke dingen doen
  • Veel lekkers om te proeven
  • Ook altijd fijn met z'n tweeën of met vrienden

Samen iets doen

Tijd met elkaar. Dat is toch eigenlijk waar vakantie om draait. Dus is er een professioneel entertainmentteam met een silent disco voor jong en bootcamps en yoga voor oud. Maar het allerleukste is om samen iets te doen. Met elkaar een maaltijd op tafel zetten tijdens een kookworskhop. Hoge ogen gooien bij een gezelschapsspel en als familieteam een medaille in de wacht slepen op de Family Olympics.

FAMILY LIFE is een ideale plek voor vakantie met de hele familie. Buiten de schoolvakanties en in het laagseizoen is het er ook heel fijn toeven voor stelletjes en vriendengroepen.

Veel lekkers om te proeven

Gezellig aan tafel, terwijl je snoept van olijven en gegrilde visjes proeft. In de restaurants van FAMILY LIFE waan je je op een gezellig Mediterraan dorpsplein. Niet voor niets geven de kids het kinderbuffet een tien. En met alle verstopte vitamines de ouders óók.

Tafelen in Mediterrane sfeer

Het leven is hier heel gemoedelijk. Een vakantie in FAMILY LIFE voelt een beetje als logeren in een klein dorp: kronkelende paden langs een pleintje, een koffiebar, een bakker en een supermarkt. En van het TUI entertainment tot de tuinman groet iedereen elkaar. Stop na een dag op het strand even bij de taverna voordat je verder wandelt naar de kamer. Zo gaat dat hier...

Kunnen wij u helpen?
Voor persoonlijk reisadvies
0183 62 0000
Mail ons uw vragen
info@regio-reisburo.nl
Concordiaweg 8
4206 BB Gorinchem
Veel gestelde vragen
Openingstijden
Maandag 09.00 - 17.30 uur
Dinsdag 09.00 - 17.30 uur
Woensdag 09.00 - 17.30 uur
Donderdag 09.00 - 21.00 uur
Vrijdag 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag 09.30 – 16.30 uur

Wij gebruiken cookies.   Melding sluiten X