RIU - Laat u verwennen

De RIU hotels, RIU ClubHotels en RIU Palace Hotels liggen vaak op de mooiste plekjes, direct aan zee. De persoonlijke service, goede gastronomie en de ontspannen sfeer zorgen ervoor dat u zich snel thuis zal voelen. RIU is de perfecte keuze als u van luxe houdt!

  • Gemiddeld beoordeeld met een 8,5
  • Klasse en kwaliteit zit in de details
  • Uitmuntende service
  • Show cooking met verse ingrediënten
  • Ontspannen in het wellness centrum
  • Sport en spel. Actief en passief...
  • Speciaal kidsprogramma

RIU wordt geboekt door:

Koppels 71%
Gezin met kinderen 15%
Groep vrienden 9%
Reizigers alleen 5%

Uitmuntende service

RIU staat bekend om haar persoonlijke en warme service. Onze medewerkers denken graag met u mee, staan dag en nacht voor u klaar. Of u nu om een extra badlaken vraagt, een taxi wilt boeken of een dieetwens hebt. Bij RIU is service nog écht service.

Show Cooking met verse ingrediënten

RIU biedt u het meest uitgebreide All Inclusive arrangement. Van showcooking tot 24-uurs roomservice en heerlijke snacks aan het zwembad. De chefs zorgen telkens weer voor een culinaire verrassing.

'Eten is zo lekker en uitgebreid, dit is écht een fantastisch hotel!'

Ontspannen in het wellness centrum

Geef uw vakantie een extra ontspannen tintje! Bezoek tijdens uw verblijf één van de mooie wellness centra van RIU en laat u verwennen. Een massage met chocolade of aromatische oliën, wegdromen in de whirlpool of even naar de sauna. De diverse wellness faciliteiten bieden voor elk wat wils.

Sport en spel.

Actief en passief...

Overdag zijn er allerlei activiteiten en sportmogelijkheden. Als bijvoorbeeld golfen uw passie is, bent u bij RIU aan het juiste adres. Veel hotels liggen aan de golfbanen en u krijgt korting op de greenfees. 's Avonds geniet u met een zomerse cocktail van de spectaculaire shows of gezellige live muziek.

Speciaal kidsprogramma

Aan de kinderen wordt ook gedacht bij RIU. Zij hoeven zich geen moment te vervelen door de activiteiten die elke dag worden georganiseerd bij RIULand. Er zijn vele themadagen en om van elke vakantiedag een feest te maken wordt er iedere avond een spetterende kinderdisco georganiseerd.

RIU Accommodaties

Kunnen wij u helpen?
Voor persoonlijk reisadvies
0183 62 0000
Mail ons uw vragen
info@regio-reisburo.nl
Concordiaweg 8
4206 BB Gorinchem
Veel gestelde vragen
Openingstijden
Maandag 09.00 - 17.30 uur
Dinsdag 09.00 - 17.30 uur
Woensdag 09.00 - 17.30 uur
Donderdag 09.00 - 21.00 uur
Vrijdag 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag 09.30 – 16.30 uur

Wij gebruiken cookies.   Melding sluiten X