Be Smart, book SMARTLINE!

Smartline is een goede keuze wanneer je wat minder wilt betalen voor een vakantie rond de Middellandse Zee. Ondanks de wat lagere prijs, is de kwaliteit goed.

  • Veelal All Inclusive en gratis Wifi in de lobby
  • Unieke ColourMe! Design van de centrale ruimtes
  • In de meeste hotels ijs en vers fruit in de middag bij de Smartline-trolley
  • Altijd de voordeligste keuze rond de Middelandse Zee

Een kleurrijke vakantie voor minder geld

Een goede prijs-kwaliteitsverhouding, veelal all-inclusive, oog voor design en een verrassende service: dat is smartline! Natuurlijk ben je wel, zoals je gewend bent bij Neckermann, verzekerd van een goede kamer, lekker eten en een vriendelijke service!

Geen overbodige zaken

Bij alle smartline-hotels van Neckermann is er geen onnodige franje, maar je beschikt wel over alle basisvoorzieningen voor een heerlijke vakantie. Denk aan volop all inclusive aanbod in trendy of stijlvolle 3- tot 4,5 sterrenhotels met faciliteiten die je mag verwachten, zoals een lobby, restaurant, bar, zwembad en gratis wifi!

Ideaal voor kinderen

Ook met kinderen is het goed toeven in een smartline hotel: ontbijt, lunch, diner en drankjes zijn vaak inbegrepen. In de meeste hotels krijg je in de middag een bakje fruit, een verkoelend ijsje of andere extras bij de smartline-trolley. Vooral voor kleine kinderen zijn de hotels van smartline een waar paradijs!

De kleuren van Smartline

Ieder hotel is ingericht met het unieke colourMe! Design. De heldere kleuren vallen bij aankomst direct op en geven de hotels een frisse en moderne uitstraling. De smartline hotelformule werkt namelijk met vier basiskleuren: geel, blauw, magenta (roze) en groen.

De vier kleuren zijn bewust gekozen en hebben allemaal een betekenis. De kleuren geven op deze manier invulling aan de hotelformule van smartline. Geel staat voor blijheid en vitaliteit. Blauw staat voor schoonheid en vertrouwen. Magenta staat symbool voor ‘joi de vivre’ (betekenis: genieten van het leven) en energie. Groen staat voor frisheid, groei en levendigheid.

Top kwaliteit in casual sfeer

Dit is dé plek om nieuwe energie op te doen met het zwembad voor de deur, de restaurants om de hoek en de zee altijd dichtbij. De appartementen zijn geschikt voor stellen, vrienden en families. Alle vrijheid, en dat voor een heel betaalbare prijs.

Kunnen wij u helpen?
Voor persoonlijk reisadvies
0183 62 0000
Mail ons uw vragen
info@regio-reisburo.nl
Concordiaweg 8
4206 BB Gorinchem
Veel gestelde vragen
Openingstijden
Maandag 09.00 - 17.30 uur
Dinsdag 09.00 - 17.30 uur
Woensdag 09.00 - 17.30 uur
Donderdag 09.00 - 21.00 uur
Vrijdag 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag 09.30 – 16.30 uur

Wij gebruiken cookies.   Melding sluiten X