SUNEO CLUB - Alles voor elkaar

SUNEO CLUB's zijn moderne All Inclusive hotels op populaire strandbestemmingen met around the world dining, diverse sportmogelijkheden, dagelijks entertainment en gratis Wi-Fi in de hotellobby. Geschikt voor iedereen, of u nu reist met uw gezin, vrienden of partner. De kamers zijn comfortabel en helemaal van deze tijd. Het eten is vers en van hoge kwaliteit en het personeel is er voor ú. U hoeft eigenlijk nergens meer over na te denken...

  • Gemiddeld beoordeeld met een 8,1
  • Vriendelijk voor de portemonnee
  • Dé betaalbare All Inclusive
  • Het SUNEO CLUB team staat voor u klaar
  • Around the world dining van goede kwaliteit
  • Heerlijk slapen in de moderne en fris ingerichte kamers

SUNEO CLUB wordt geboekt door:

Koppels 64%
Gezin met kinderen 25%
Groep vrienden 10%
Reizigers alleen 1%

'Heerlijk tot rust gekomen, prima kamers, super aardig personeel, heerlijke zwembaden en prima gelegen.'

Het SUNEO CLUB team

Ons internationale SUNEO CLUB team heet je van harte welkom in het hotel en organiseert tal van leuke activiteiten! Het programma richt zich op een internationaal publiek en is altijd weer doorspekt met die extra SUNEO CLUB touch. Er valt van alles te beleven: Flingo, Kubb, zwembadspelletjes, reuze gezelschapsspelen... En ook 's avonds voorziet het SUNEO CLUB team een goedgevuld programma met interactieve spelletjes en lokale shows.

Dé betaalbare All Inclusive

Elke dag staat er een buffet voor u klaar met vers fruit, vis, vlees en heerlijke toetjes. De chefs maken de internationale en lokale gerechten voor uw neus klaar. Verder zijn alle activiteiten en het entertainment bij de prijs inbegrepen. Dus terwijl u 's ochtends een sportklasje volgt, vermaken de kinderen zich de hele dag. Bijvoorbeeld in het SuneoPlay, een klein speelhuis op het complex volledig in het teken van vliegen en vliegtuigen. Er is een landingsbaan, een vertrekhal, een cockpit en een cabine nagebouwd. Zo vliegt de tijd voorbij terwijl u 's avonds met elkaar geniet van een spetterende live show.

Heerlijk slapen in de modern fris ingerichte kamers

De frisse kamers zijn ruim van opzet en voelen bij binnenkomst direct comfortabel aan. Bij SUNEO CLUB vindt u precies wat u nodig heeft en waarvoor u heeft betaald. Geen klassieke verrassingen maar modern en verzorgd.

Around the world dining op hoog niveau

Vanavond Thais en morgen paella? Of eerst de lokale specialiteit? Tsja, dat zijn lastige keuzes. Eten bij SUNEO is elke avond een culinaire reis over de wereld. U kunt alle kanten op. U begint met een Australische Chardonnay. Vervolgens krijgt u een Mexicaanse salade... of toch de vissoep? Voor de kinderen is het ook een groot feest met Franse frietjes, pizza's, hamburgers en ijsjes. Wat u ook kiest, u dineert met elkaar in een gezellig restaurant en laat u verrassen door de chefs.

Kunnen wij u helpen?
Voor persoonlijk reisadvies
0183 62 0000
Mail ons uw vragen
info@regio-reisburo.nl
Concordiaweg 8
4206 BB Gorinchem
Veel gestelde vragen
Openingstijden
Maandag 09.00 - 17.30 uur
Dinsdag 09.00 - 17.30 uur
Woensdag 09.00 - 17.30 uur
Donderdag 09.00 - 21.00 uur
Vrijdag 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag 09.30 – 16.30 uur

Wij gebruiken cookies.   Melding sluiten X