Op vakantie zonder kinderen

Alles voor een ontspannen vakantie. Sunprime hotels zijn speciaal ingericht voor volwassenen. De hotels hebben een mooie ligging op een PrimeLocatie, een PrimeRestaurant voor een heerlijke diners en een PrimeSpa om te ontspannen. De service is er uitstekend. In een Sunprime hotel vind je alle ingrediënten voor een ontspannen vakantie.

  • Alleen voor volwassenen (16 jaar en ouder)
  • Hotels met minimaal 4 sterren
  • Gratis Wifi in het gehele hotel
  • PrimeRestaurants, PrimeSpa & PrimeGym

Alles voor een ontspannen vakantie

Sunprime hotels hebben minimaal vier sterren en uitstekende restaurants.
Sporten in de PrimeGym gaat onder begeleiding van opgeleide instructeurs en na afloop kun je uitzweten in een moderne PrimeSpa. Het hele hotel heeft high-speed wifi. Eigenlijk betekent Sunprime gewoon 'alles goed voor elkaar'. Prettige vakantie!

Sunprime keuken

De restaurants bieden alles wat je wenst qua eten, op ieder moment van de dag. In ieder Sunprime hotel bevindt zich een elegant ingericht restaurant. De sfeer is er ontspannen en het eten is verrukkelijk. De Sunprime koks gebruiken de beste ingrediënten om internationale gerechten en lokale specialiteiten te serveren om je te verwennen.

Professionele fitnessruimtes

Sunprime hotels beschikken over een professionele gym waarbij professionele trainers aanwezig zijn. Zij kunnen jou helpen met het opstellen van een programma en eventuele tips kunnen geven. Er is een groot aanbod van instrumenten en apparaten waar je gebruik van kan maken. Op deze wijze kan jij jouw reguliere fitness programma blijven uitoefenen zelfs op jouw vakantie. Daarnaast biedt Sunprime een gevarieerd programma met fitness workshops aan. Yogalessen worden gegeven voor de ontspanning terwijl 'Power Step en Circuit' training gericht is op spiertraining. Een ander plezant alternatief wanneer de temperaturen hoog zijn is aqua aerobics.

Wellness

Dit is de uitgelezen locatie voor ultieme ontspanning. Gun je lichaam rust en geef je jezelf een fijne gezichtsbehandeling , lichaamspakking of massage cadeau. Er zijn ook speciale behandelingen in de Sunprime hotels, maar uiteraard ook klassieke manicure. Welke behandeling je ook kiest, bij Sunprime zal de spanning worden verzacht.

Overal online

Essentieel in de Sunprime-resorts is wifi: de moderne vakantieganger wil altijd en overal online kunnen zijn. Aan het zwembad even wat foto's uploaden en op je kamer 's avonds je Facebook vrienden jaloers maken. Overal in de Sunprime-resorts heb je snel en betrouwbaar internet. Zelfs tot op het strand voor de deur, als je accommodatie direct aan het strand ligt.

Kunnen wij u helpen?
Voor persoonlijk reisadvies
0183 62 0000
Mail ons uw vragen
info@regio-reisburo.nl
Concordiaweg 8
4206 BB Gorinchem
Veel gestelde vragen
Openingstijden
Maandag 09.00 - 17.30 uur
Dinsdag 09.00 - 17.30 uur
Woensdag 09.00 - 17.30 uur
Donderdag 09.00 - 21.00 uur
Vrijdag 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag 09.30 – 16.30 uur

Wij gebruiken cookies.   Melding sluiten X