TUI BLUE – Energie krijgen

Bij TUI BLUE draait het om jou. Je doet alleen wat je wilt, het is tenslotte vakantie. Dus kies maar waar je me-time uit bestaat. Fan van Yoga? Of juist helemaal niet? Mooi! Want een vakantie bij TUI BLUE is helemaal tailormade. Zo bepaal je zelf waar de vakantie om draait.

  • Tailormade zoals jij het wil
  • Vakantie vieren anno nu
  • Nieuwe energie: wellbeing & fitness
  • Van à la carte tot grab & go eten

Vakantie vieren anno nu

Met een strak design, moderne kamers, sapbar, een altijd uitgebreide menukaart of juist een sandwich voor de ‘grab & go’ is TUI BLUE helemaal anno nu. Inclusief een flinke local touch. Want dat is óók wat vakantie nu echt vakantie maakt.

Wellbeing & fitness

Luieren hoort bij vakantie. Onlosmakelijk. Maar als je juist nieuwe energie krijgt van wellness, fitness en gezonde voeding is TUI BLUE je plek. In het speciale BLUEf!t programma komen ze allemaal samen. Doe mee met outdoor activiteiten, een inspirerende sessie met mindfulness, een kookles… Iets nieuws proberen staat alvast op het menu.

Van à la carte tot grag & go eten

Wie vakantie zegt, zegt buffet. Behalve bij TUI BLUE. Iedere dag zoek je hier op de menukaart wat je lekker vindt. Of kies je voor een snelle, maar smakelijke en gezonde snack. Ook heel fijn: voor de koks is geen dieetwens te gek.

Kunnen wij u helpen?
Voor persoonlijk reisadvies
0183 62 0000
Mail ons uw vragen
info@regio-reisburo.nl
Concordiaweg 8
4206 BB Gorinchem
Veel gestelde vragen
Openingstijden
Maandag 09.00 - 17.30 uur
Dinsdag 09.00 - 17.30 uur
Woensdag 09.00 - 17.30 uur
Donderdag 09.00 - 21.00 uur
Vrijdag 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag 09.30 – 16.30 uur

Wij gebruiken cookies.   Melding sluiten X